Si sigue navegando está aceptando la política de privacidad y las condiciones de uso de binifinques.com lea el Aviso legal, aquí
image01 Binifinques Catala Binifinques Español Binifinques Ingles Binifinques Aleman

INMOBILIARIA


Amb més de 10 anys d'experiència Binifinques compta amb els millors professionals i un equip que l'assessorarà amb les més absoluta honestedat i ètica. Si vostè està interessat en vendre o llogar no dubti en trucar-nos.

FINQUES


Fem qualsevol operació relacionada amb l'administració i gestió de comunitats de propietaris: estatuts, administració, contabiliad, reclamació d'impagaments. No dubti en posar-se en contacte amb nosaltres i demanar-nos pressupost sense compromís.

ALTRES SERVEIS


A Binifinques realitzem múltiples tràmits: valoracions i peritatges d'immobles, tramitació d'assegurances, altes i canvis en titularitats d'immobles. Disposem dels millors professionals.


NOTÍCIES BINIFINQUES


Deducciones para la renta en Baleares
Os dejamos aquí enlace a las deducciones aplicables para la declaración de la renta del año 2022, para las Baleares.
Publicado por Binifinques en 2023-04-13

¿Qué es un garaje. Que podemos hacer en él?
Os pongo aqui enlace a un especial sobre los aparcamientos comunitarios muy claro, realizado por "Diariomotor".
Publicado por Binifinques en 2023-02-02

Iberdrola propone aislamiento de viviendas
A través de Smart Clima, y con obras de pequeña envergadura prometen reducir considerablemente las perdidas de energía. La idea es rellenar con lana mineral de vidrio las cámaras de aire de la vivienda y también los tejados en caso de áticos o unifamiliares.
Publicado por Binifinques en 2022-11-29